Tanulás segítése-korrepetálás

Gyermeked elakadt a tanulásban? 

A normál fejlődésű gyerekeknél is előfordul, hogy valahol megakad a tanulás. 🙂 Valami kimaradt, valaminek nincsenek meg a stabil alapjai és egyszerűen eljön a pillanat, amikor emiatt nehézségbe ütközik. Tudjátok, hogy miért veszélyes ez? Mert a rosszabb jegyekkel az önértékelési problémák is megjelennek. Mindegy, hogy haragszol-e rá a rosszabb jegyek miatt vagy sem, a gyerek beskatulyázza saját magát és utána már tényleg képtelen lesz jobban teljesíteni.

Azt is tudjuk, hogy nem egészséges, ha a Szülő esténként a tanulással kínozza a gyereket, miközben közösen kellene palacsintát sütni, vagy társasozni vagy egy kicsit bekuckózni és kakaót szürcsölgetve megnézni valami filmet. A közös tanulás a legtöbb esetben tönkreteszi a szülő-gyermek kapcsolatot. 

Lássuk be, egy hosszú munkanap után már sem kedved, sem türelmed nincs a gyerekkel tanulni, ráadásul azokat a tanítási módszereket sem ismered, amelyekkel valódi segítséget nyújthatnál. 

Ne tegyenek ki magatokat ennek! Nagyon szívesen segítünk! Ti csak örüljetek a fejlődésnek, a jobb jegyeknek és esténként lazítsatok, sétáljatok, biciklizzetek, süssetek együtt valami finom süteményt! 🙂 

Tanulási nehézséggel küzdő diákok számára is segítséget nyújtunk az olvasás-szövegértés, írás- helyesírás vagy a matematikatanulás során fellépő nehézségeikkel való megküzdésben.

Szívesen segítünk egyéni munkarendes tanulók tanulmányaiban és osztályozó vizsgára való felkészítésében is! 

Javaslatokat kaphatnak az otthoni tanuláshoz, hatékony tanulási stratégiák elsajátításához, kompenzációs technikák kialakításához.

Szeretettel, türelemmel fordulunk a gyermekek felé, a gyermek számára a tanulás nálunk nem kínlódás! 🙂 

korrepetálás

  • egyéni vagy kiscsoportos forma
  • életkor: 1.osztálytól 6. osztályig
  • időtartam: 50 perc

Ára: 6000 Ft/50 perc

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felhívunk egy gyors időpont egyeztetésre.:)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam, elfogadom