Pedagógiai tanácsadás

A gyereknevelés olykor hatalmas kihívás. Ráadásul mi, szülők sokszor bizonytalanodunk el, hogy vajon mindent jól csinálunk?

Ha a gyermeked még egy kicsit ki is lóg a sorból, vagy nem pont olyan, mint a “szomszédod tökéletes gyereke”, akkor még bizonytalanabbá válsz és hajlamos vagy magadat hibáztatni. Látod, ahogy más szülők a kitűnő bizonyítványokat és a gyerekeik sportban elért aranyérmeit posztolgatják, és jönnek a “Legerősebb gimibe vették fel, ahonnan kikövezett út vezet az ELTE valamelyik szakára” dumával (és persze 3 nyelven beszél folyékonyan és még hegedülni is tud). Te meg csak nézed a gyereked és imádod, de tanácstalan vagy. Mit tegyél ahhoz, hogy a Te gyereked is olyan “tökéletes” legyen, mint a kiposztolt gyerekek? Mit rontottál el és hogyan hozd helyre? 

A legnehezebb dolguk azoknak a szülőknek van, akiknek a gyermeke tényleg komolyabb problémával küzd. Azt tapasztaljuk, hogy ritkán kapnak tényleg kézzel fogható, használható, a gyakorlatba áttehető tanácsokat és segítséget. A szülő nehezen dönti el, hogy kihez forduljon a kérdéseivel, ha esetleg szakemberhez fordul és kap egy diagnózist, talán nem tudja, mi is legyen a következő lépés. A pedagógiai tanácsadás során az ilyen bizonytalan helyzetekben nyújtunk segítséget. Segítünk értelmezni a szakértői véleményeket, segítünk eligazodni a különböző terápiás lehetőségek közt, közösen gondolkodva találunk megfelelő stratégiát a helyzet megoldására. A gyermeknek és a szülőknek egyaránt támogatást nyújtunk szakembereink segítségével.

szülői tanácsadás

Mi nem csak “okos” külső szakértőként tudunk neked tanácsot adni, hanem olyan szakemberek vagyunk, akik nap mint nap iskolai körülmények között dolgozunk olyan gyerekekkel, akik valamilyen nehézséggel küzdenek. Minden nap találkozunk velük, nyomon követjük a fejlődésüket és a családokkal együtt dolgozunk a gyereknevelésen. Legyen az tanulási nehézség, iskolai problémák, mentális probléma (pl. szorongás), magatartászavar, ADHD, autizmus és még sorolhatnánk…minden gyermekkel van tapasztalatunk. Persze nincs két egyforma gyermek, de nem hagyunk egyedül, segítünk! 

Előfordulhat, hogy csak nem érted a kamasz gyermekedet. Mi értjük a kamaszokat, segítünk. 🙂 

Bármiről is legyen szó, fordulj hozzánk bizalommal! Nem törünk pálcát a fejed felett, hanem segítünk megoldani vagy átvészelni a nehézségeket! Tudjuk, hogy nehéz beszélni a problémákról, a bizonytalanságról de azzal teszed a legtöbbet a gyerekedért és magadért, ha segítséget kérsz! 

Mi szeretettel várunk!

Az első szülői konzultáció időtartama: 90 perc
A további szülői konzultáció időtartama: 60 perc

Ára: 12.000 Ft

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan felhívunk egy gyors időpont egyeztetésre.:)

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam, elfogadom