Önismereti csoport gyerekeknek

Amikor serdülőkorba érnek a gyerekek, hirtelen nem tudják eldönteni, hogy hol tartanak a fejlődésük során. Már leválnának a szüleiktől, de még rájuk vannak szorulva. Elkezdenek érdeklődni a másik nem iránt (ez így van jól), szeretnének megfelelni a barátaiknak, az osztálytársaiknak, a szüleiknek, tanáraiknak és a sportolók az edzőjüknek is. Nehéz ennyi mindenkinek megfelelni, amikor éppen azt sem tudják, hogy Ők kik, nemhogy azt, hogyan tudnának mindenkinek megfelelni. Mást súgnak a hormonok és mást a józan ész. Lássunk egy példát: menő csak úgy lehet a suliban, ha csúnyán beszél. De a szülők tiltják a csúnya beszédet. Na, akkor most mi legyen? 🙂 Mindkét irányba kiszolgáltatott helyzetben van. Ha nem alkalmazkodik a társaihoz, akkor elveszíti a barátait, kiközösítik a suliban. Ha hozzájuk alkalmazkodik, akkor ott lesz a félelem, hogy a szülők “kiszeretnek” belőle. Ebben a korban még nem tudnak saját maguknak megfelelni, mert nem tudják kik Ők és mit várnak el maguktól. Sajnos a közösségi média sem segít ebben, hiszen még ott is meg kell felelni mindenkinek. Az is egy mérce számukra. 

A 14 év felettieknek már meg kell birkózni a középiskola kihívásaival, az önmaguk elhelyezésével azon a bizonyos “10-es skálán”. Jön az első szerelem, az első csalódás és közeleg a riasztó gondolat: felnőtt leszek. Bár mást kommunikálnak, mégis nagyon elbizonytalanítja őket az önálló élet gondolata. Keresik magukat a gyermekkor és a felnőttkor között. 

Abban tudunk segíteni a fiataloknak, hogy megismerjék önmagukat, elfogadják magukat és saját értékrendet állítsanak fel. 

önismereti csoport veresegyház

A foglalkozások formája: 8 alkalmas tanfolyam jellegű, csoportos, speciális társasjátékokkal

Amit hozni kell:

  • váltócipő
  • kulacsba víz

Időtartama: 8×50 perc

Életkor: 

  1. csoport: óvodás korosztály
  2. csoport: alsó tagozatos korosztály
  3. csoport: felső tagozatos korosztály
  4. csoport: középiskolás korosztály

Ára: 45.000 Ft/tanfolyam

A CSOPORTOK SZEPTEMBERBEN INDULNAK. HA SZERETNÉL ÉRTESÍTÉST KAPNI AZ INDULÁS IDŐPONTJÁRÓL HOGY IDŐBEN JELENTKEZHESS, TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT! 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Melyik csoportba jelentkeztek?
Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam, elfogadom

Adatkezelési szabályzat